Vi har vår utdannelse innen kjole og draktsøm og modellørassistent.

Vi startet systue i 1991 og sydde målsøm (skreddersøm) av klær, kjoler, og Ellinor Floor sin Trondheimsdrakt. I 1994 startet vi med gardinsøm, interiørsøm og møbeltrekking.

Vi syr for totalleverandører til hotell og restaurant. Leverandører til skoler, sykehus, institusjoner, kontor mm. Syr også for gardin- og interiørbutikker og privatkunder.

 

Ellen Piene er vår nye møbeltapetserer.

Hun startet med å få erfaring fra Hjellegjerde Møbelfabrikk i Sykkylven til å jobbe ved mindre håndverksbedrifter, vært selvstendig næringsdrivende og kan vise til svennebrev og mesterbrev i faget.

Med mer enn 20 års erfaring gjør at hun kan ta de fleste type oppdrag innen faget, enten om det er det tradisjonelle eller mer nåtidens løsninger kvalitetsmessig utført. Hun har utenom det private marked, utført bl.a.oppdrag for Albert Vold Interiør, Berge Interiør, Steinar Eik Jensen, Byåsen Trevare og Simons Interiør.

Vi har også et variert utvalg av møbelstoffer av god kvalitet som gjør nettopp ditt møbel levedyktig i mange nye år, her er muligheter for hjemlån.